top of page
20220601_092809_edited.jpg

Styled by Glenn dé kapper in Spijkenisse staat voor kwaliteit, gezelligheid en service zoals het hoort. We gaan mee met de trends maar kijken vooral naar u als individu en welk model en kleur het best tot z'n recht komt. We werken daarbij uitsluitend met topmerken zoals Kevin Murphy, Morrocan en Greath lenghts. Ook voor een haarverlenging of haarverdikking kunt u bij ons terecht.

 

Onder het genot van een verse bonen koffie, gratis WiFi en de nieuwste magazines kunt u heerlijk ontspannen in onze prachtige salon in het Carlton Oasis Hotel terwijl ons team zich richt op uw behandeling en het creëren van een prachtig kapsel.

Cosmetica

COSMETICA
kapper spijkenisse, styled by glenn, dameskapper spijkenisse

OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.

 

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum: 21 April 2012

kapper spijkenisse, styled by glenn, styledbyglenn, lapper carlton oasis hotel
kapper spijkenisse, styled by glenn, dameskapper spijkenisse

Over RevitaLash

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen.

 “Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers.” – Dokter Micheal Brinkenhoff

Revitalash Wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner) verzorgt uw droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren. Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller!

styled by glenn, kapper spijkenisse, kapper carlton oasis hotel, revitalash
kapper spijkenisse, styled by glenn

Revitalash Wenkbrauwserum

 

Wil jij graag mooie, volle en meer gedefinieerde wenkbrauwen door een innovatief wenkbrauwserum? Met het RevitaBrow Advanced Wenkbrauwserum (oftewel de Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner) kan je in slechts twaalf weken in het bezit zijn van je droomwenkbrauwen wanneer je dit serum gebruikt.

Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, KEVIN MURPHY is een van ‘s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat KEVIN MURPHY degene is die de iconische “beach hair “ look heeft uitgevonden . 

Hij werkte samen met toonaangevende fotografen als Patrick Demarchelier, Robert Erdman en Richard Bailey, Kevin maakte naam door zijn styling voor internationale edities van Vogue, Harper ‘s Bazaar, Marie Claire , Vanity Fair en creëerde looks voor o.a. Cate Blanchett , Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum , Miranda Kerr en Jessica Hart. 

KRACHT&VITALITEIT

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat- en
parabeenvrij.

Ons verhaal begon toen onze mede-oprichter, Carmen Tal op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.

Moroccanoil

KEVIN MURPHY

"onze haarproducten"
styled by glenn ,kapper spijkenisse, kapsalon spijkenisse, kapper carlton oasis hotel
HAARVERZORGING
logo.png
Morrocan

Dealer van Morrocan

Morrocan

styled by glenn dealer van Morrocan

Morrocan

dealer van Morrocan

SUPERNATURAL - StyledByGlenn - Deale

Kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

SUPERNATURAL - StyledByGlenn - Deale

Dames kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

StyledByGlenn - Dealer van Kevin Mur

Kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

100ml- StyledByGlenn - Dealer van Ke

Kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

StyledByGlenn - Dealer van Kevin Mur

Kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

StyledByGlenn - Dealer van Kevin Mur

Kapper spijkenisse StyledByGlenn - Dealer van Kevin Murphy

DE PRODUCTEN IN BEELD
bottom of page